FOGLALÁS MENETE

Néhány hasznos információ a parkoláshoz

Foglalását a központi non-stop hívható telefonszámunkon +36 30 354 2316, emailben, a kapcsolat oldalon üzenet továbbítása segítségével, illetve a weboldalon a foglalás menüpontban az adatok kitöltése után a foglalás gombra kattintva tehetik meg.

A Bázis Reptéri Parkolóba történő megérkezésekor rövid adminisztráció után légkondicionált, komfortos kisbusszal szállítjuk Önt és csomagjait a kívánt terminálra. Az adminisztráció során minden utasunk egy parkoló kártyát kap, célszerű a kártyán lévő telefonszámot elmenteni, hogy visszaérkezéskor kéznél legyen.

A Liszt Ferenc repülőtér pár km távolságra van a Bázis Reptéri Parkolótól, a regisztráció és kiszállítás maximum 10-15 percet vesz igénybe. Ezt vegye figyelembe az útidő megtervezésénél. Foglalás után, ha lehetősége van, nyomtassa ki a megközelítést segítő térképet és hozza magával.​

A repülőtér megnövekedett forgalma miatt kérjük, hogy a repülőgép indulása előtt 2-2,5 órával korábban érkezzen meg parkolónkba.
Ezt mindenképpen vegye figyelembe az útidő megtervezésénél!

Ingyenes Transfer

Parkolási szolgáltatásunkat igénybe vevő vendégeink részére kérés esetén reptérre történő kiszállítást, illetve onnan visszaszállítást biztosítunk. Ezen szolgáltatásunk árát a parkolási díj nem tartalmazza, de nem is kérünk semmilyen térítést ezért, ezt ingyenesen végezzük.

Ingyenes transzfer szolgáltatásunk a reptérre, majd visszaérkezéskor a repülőtéri parkolónkba az autójához. 
Az utat kényelmes, légkondicionált autóval teheti meg.

A Liszt Ferenc repülőtérre való visszaérkezésekor a csomagok átvétele után, hívja a korábban elmentett vagy a kártyán lévő telefonszámot és kollégánk perceken belül megérkezik, hogy visszaszállítsa Önt a gépkocsijához!

A buszhoz gyerekülést és ülésmagasítót is tudunk biztosítani.

A Bázis Reptéri Parkoló csapata mindent megtesz Ön és családja gondtalan utazása érdekében!

Ha gazdaságos alternatívát keres a reptéri parkolásra, kérjen ajánlatot online, vagy hívjon minket! 4000 négyzetméteres parkolóval és 0-24 NON STOP nyitvatartással várjuk kedves érdeklődőinket!

Ingyenes transzfer szolgáltatásunkat a reptérre, majd visszaérkezéskor a repülőtéri parkolónkba az autójához, mely tartalmazza a reptéri behajtás költségét is. 

Amennyiben úgy érzi, hogy foglalása nem volt sikeres, kérjük hívjon ezen a telefonszámon 06 (30) 3542316 vagy csörgessen és ingyen visszahívjuk!

Címünk

2220 Vecsés, Almáskert út 20.

Telefonszám

+36 30 354 2316

  • Facebook

© 2019 Bázis Reptéri Parkoló